Иван Стоянов официално стана играч на ЦСКА. Бившият футболист на Лудогорец днес парафира с "армейците" и бе представен като ново попълнение на отбора от столицата.

Договорът на Стоянов с "червените" е за година и половина, а изпълнителният директор Александър Тодоров разкри, че защитникът ще получава тавана на заплата в клуба.

Така 31-кратните шампиони на страната се сдобиха със седмо ново попълнение през зимния трансферен прозорец след Тони Силва, Здравко Илиев, Пламен Крачунов, Стивън Съндей, Борис Галчев и Гуидо ди Вани.

„Иван Стоянов се връща в ЦСКА. Мисля, че това е едно от важните попълнения в нашия отбор. Не искам да давам оценка, но съм сигурен, че такъв нападател е нужен на ЦСКА“, заяви при представянето Александър Томов.

„Очакванията са големи. Вярата към него е голяма, подкрепата към него също ще бъде голяма. Кариерата на Иван е сериозна, силна и ние очакваме с неговото завръщане в ЦСКА тази кариера да предприеме ново сериозно развитие. Убедени сме, че ние получаваме един голмайстор с перспектива.“

„Иване, добре дошъл в твоя дом, чувствай се сред приятели и очакваме много голове от теб“, отправи се към нападателя Томов.

„Накрая сме, не мога да кажа, че окончателно е приключена (селекцията). Имаме два открити въпроса, като цяло сме доволни. Решението за Иван е стратегическо много солидно решение.“

„С привличането на Иван Стоянов имаме солидно нападение, треньорското ръководство е доволно. Оттук нататък ще се борим за шампионската титла. Стартирахме от ситуация, в която никой не смяташе, че ще влезем и в седмицата“, допълни босът на „червените“.