Президентът на ЦСКА Александър Томов заяви на пресконференцията по представянето на Иван Стоянов за играч на „армейците“, че в клуба се работи много по финансовата ситуация и според него няма да има проблеми с лиценза.

„Ние сме наследили трагична финансова ситуация, на практика имаме опит за фалит на ЦСКА. Това, което е постигнато за 6-7 месеца е невероятно, естествено че такова наследство не създава леко ежедневие. Всеки ден мислим не само текущо да поддържаме отбора, колкото да връщаме стари дългове“, оплака се Томов.

„Скоро ще видите дълго проточилата се ревизия на клуба. С лиценза няма да имаме никакви проблеми, ще платим всичко, което е нужно по лиценза. Благодарни сме на всички футболисти и служители, които се съгласиха да им платим разсрочено. Служителите не бяха получавали заплати, треньорите не бяха получавали заплати, огромни задължения към доставчици, доволни сме от темпа на връщане на дълговете.“

„В момента дългът към НАП е намален три пъти и в скоро време ще имаме много сериозни положителни финансови резултати. Но ако ме питате колко е тежко, много е тежко.“

„Ще се отнасяме към проблема за стадиона като един от ключовите приоритети за развитието на клуба. Бяхме единни, че ЦСКА не може да отиде да играе на друг стадион. Не само Лоурънс, но и други наши сериозни приятели помагат. Имаме готовност да пристъпим към реализация на инвестиция, тогава ще направим сериозна инвестиция и реконструкция по всички закони на УЕФА“, допълни обещанията си Томов.