Защитникът на ЦСКА Иван Бандаловски заяви, че е трудно да се работи в такава атмосфера.

„Мисля, че в Турция ще се опознаем повече с Миодраг Йешич. Оптимистично съм настроен. Имаме добър отбор. Сега почваме отначало и трябва да подобряваме доста неща. Сега не сме като през лятото, всяка седмица нови играчи да идват“, коментира футболистът на „армейците“.

„Оптимисти сме и гледаме да се развиваме. Аз ако не бях оптимист, нямаше да съм в ЦСКА. Последната година бе доста тежка за нас. Всичко се отразява и на нас футболистите. Гледаме да не четем много вестници и сайтове. Ние сме професионалисти. Трябва да гледаме футбола и това, което се случва около клуба да не ни влияе. Доста работи обаче се случиха и няма как да не ни влияят“, добави защитникът на ЦСКА.

„Трудно се работи в такава атмосфера. Ние сме длъжни да работим с всеки един треньор, който и да дойде. Идват все доказани специалисти и има какво да научим. Ако ние дадем 100% от нас, няма да имаме проблем“, продължи играчът на „червените“.

„Аз уважавам много Тошко и щом така е преценил, уважавам неговото решение. Той си е преценил и аз не мога да го коментирам. Не мога да коментирам Тошко Янчев. Той е направил много повече от мен във футбола, за да го коментирам. Той си знае. Уважавам го и уважавам неговото решение“, каза още Иван Бандаловски.