Новият сръбски треньор на ЦСКА Миодраг Йешич заяви, че все още е рано да влиза в каквито и да било детайли около отбора. Това се случи преди заминаването на „червените“ за Турция. „Едва ли има нещо ново да кажа. Когато се завърнем от Турция може да говорим нещо повече. Не искам да се повтарям. Започваме работа по нашата програма и като се върнем може да говорим нещо малко повече. Казах вече, че ще направим вътрешна селекция. Всички футболисти, които заминават на лагер ще работят и след лагера ще вземем решения дали ще ни трябват още играчи, дали ще освободим някой.

Христо Янев представлява интерес за нас. Има качества. Ако се завърне аз ще го приема с голямо удоволствие“, каза Йешич.

Той призна, че не е говорил с отказалия се капитан Тодор Янчев. „Не съм разговарял с Тодор Янчев. Всичко стана много бързо. Всичко стана в тези ден-два. Имаше много работа. След първия лагер може да говорим. Много е рано да се говори с него, ще изчакам малко. Тодор Янчев аз го върнах в България при първия ми престой в ЦСКА. Като капитан вдигна титлата. Моето мнение за Янчев се знае отдавна и не се е сменило“, допълни Йешич.

Специалистът представи и новия треньор на вратарите на ЦСКА. „Треньор на вратарите ще Раде Залад. Той първо игра с мен в Партизан, а след това игра и в Турция. Треньорската кариера започна в Обилич, после в Партизан заедно аз като старши, той като треньор на вратарите. Работил е в младежкия национален отбор. След това с Радомир Антич в националния отбор на Сърбия. Имаше вариант за един или двама български специалисти, но в крайна сметка се стигна до Раде Залад“, каза Йешич.

„В публиката искам да сме едно. Нека започне първенството и мачовете за купата, ако се представим на ниво може да обединим всички и да сме едно“, завърши сърбинът.