Юношата на ЦСКА Димитър Димитров за първи път в живота си попадна в групата на представителния отбор на „червените”. Димитров играе за дублиращия отбор на ЦСКА и се представя на ниво. Последният мач на дубъла срещу Локомотив София бе изгледан от Любослав Пенев и може би това е една от причините Димитров да е в състава.

Очаквано извън групата остана Кирил Котев, за когото се твърди, че няма да бъде използван от Пенев до края на полусезона, а след това ще бъде продаден.

Иван Караджов отново не е в разширения състав. Същото се отнася за контузените Иван Стоянов и Владимир Манчев. В състава го няма и Янко Сандански, който игра в последния двубоя срещу Локомотив София. В игра се завръща Павел Виданов, който не игра срещу Свиленград заради наказание.

Ето и групата: 1.Здравко Чавдаров, 27.Ивайло Петров, 19.Апостол Попов, 2.Павел Виданов, 4. Костадин Стоянов, 13. Александър Бранеков, 15. Иван Иванов, 52. Йордан Минев, 24. Уго Баес, 5. Тодор Янчев, 20. Николай Манчев, 33. Димитър Димитров, 14. Светослав Петров, 32. Викторс Морозс, 77. Спас Делев, 8. Тодор Тимонов, 30. Йордан Тодоров, 22. Мишел Платини, 21. Коста Янев, 10. Руи Мигел