Старши треньорът на Калиакра Тони Здравков дебютира с престижно равенство 0:0 като гост на ЦСКА.

„Отборът игра организирано, стегнато, пропуснахме да вземем и трите точки. Имахме чисти положения, докато ЦСКА имаше само едно, всичко друго при тях бяха центрирания и хаос. И през второто полувреме имахме такива контраатаки, останахме сами срещу вратата. Но въпреки това съм доволен и от точката, защото този отбор показа, че може да играе футбол, и се надявам да продължаваме да печелим точки, защото те са жизненоважни,” коментира Здравков веднага след срещата.

„За мен футболът е днес и утре. Не знам за ЦСКА, но и тези, които играха, са добри футболисти, това не е оправдание,” добави Здравков.

"Липсата на самоувереност ни попречи да си тръгнем с три точки. Излизаме на положения, но не можем да ги реализираме. Загубата от Академик още тежи много на момчетата. Аз се опитах да им обясня, че трябва днес да играят така, че да изпитат удоволствие от играта си. Индивидуалните качества на всеки един помогнаха да спечелим точката."

"Само на един футболист на ЦСКА, заплатата му е колкото на целия отбор на Калиакра. ЦСКА си е класа, в никакъв случай не взехме лесно точката. Футболистите тичаха, колкото можеха, дори накрая им се схванаха краката, което за професионалния футбол не е нормално."