“Не познавам Стойчо Младенов”, това отговори спряганият за нов главен акционер в ЦСКА Юлиан Инджов на въпрос дали се е срещнал с вече бившия треньор на ЦСКА.

Инджов добави, че не знае кога ще приключи одитът и посъветва журналистите да се обърнат към Александър Тодоров за това, кой ще е новият старши треньор на отбора, съобщи Канал 3.

Спряганите имена до този момента са Галин Иванов, Методи Деянов и Александър Томаш. И тримата нямат необходимия лиценз за да бъдат треньори в А група. Стойчо Младенов, който разтрогна в петък с ”червените” заради неизплатени заплати, пристигна преди обед на стадион ”Българска армия”.

Старши треньорът на Ботев Враца Адалберт Зафиров също бе забелязан, но засега неговото име не е споменавано за евентуален вариант за треньор.

Помощниците на Стойчо Младенов, както и анализаторът на отбора Бисер Цолов изпълниха обещанието си след мача с Берое и подадоха молбите си за напускане.

Юлиан Инджов също вече е на стадиона, за да се запознае с финансовото състояние на клуба. Очаква се в края на месеца Инджов и Манджуков официално да получат мажоритарния пакет акции.