Председателят на Съвета на Директорите и Изпълнителен директор на Берое Илко Русев изрази удовлетворението си, че Салим Керкар и Жуниор Мапуку подновиха договорите си с клуба.

„Това, което лично мен ме радва е, че Салим Керкар и Жуниор Мапуку харесаха условията, които им предоставихме като клуб и изявиха желание, ако ние сме доволни от тях, те да продължат развитието си в нашия клуб. Това може само да ни радва“, коментира Русев.

„Това, което те показаха от една страна може да ни радва, но от друга противниците бяха такива, че трудно може да дадем оценка за това колко са стойностни тези футболисти. През новия шампионат ще имаме една по-добра представа за тяхното ниво“, добави председателят на Съвета на Директорите на Берое.

„Салим Керкар действително е един футболист с много сериозна визитка. За него сме абсолютно убедени, че той е сполучлив футболист за нас. Мапуку показа неща, които на моменти наистина впечатлиха. Все пак обаче това бяха мачове срещу противници, които бяха доста по-слаби от нашия отбор“, каза още Илко Русев.