Старши треньорът на Илиан Илиев остана доволен от спечелените три точки срещу Славия при победата с 1:0 в Стара Загора.

„Това, което имахме като замисъл, го сътворихме. Славия имаше добър точков актив, искахме да ги прилъжем, те да водят играта, а ние да използваме контраатаката. Футболистите ми се вложиха максимално и победихме”, сподели Илиан Илиев.

„Повеждаш 1:0 и после леко се дърпаш, за да спечелиш точките, които са ти необходими. Главното е, че сме работили, футболистите да се успокоят. Не може с 5-6 мача да ти отнемат всички качества, които притежаваш, затова им трябва увереност. Те се вложиха, поздравявам ги”, добави наставникът.

„Разбрах какво говорят от Славия за съдиите. За да говориш за съдиите, трябва да имаш поне един точен удар във вратата. Славия през цялото време имаха един корнер и един точен удар и сякаш вината е на Ивайло Стоянов. Нека видим кой как игра в мача, а след това да обвиняваме съдията. Със сигурност ние можем да имаме много повече претенции”, сподели по време на пресконференцията Илиев.

„Спомням си миналата година, когато имахме повече точки, имахме и създавахме повече ситуации. Истинският облик на тима ще се покаже след натрупани точки.”

„Много е лесно като загубиш, да търсиш вината другаде. Не знам колко часа разлика трябва да има между двата мача на един съдия. Това трябва да го определят. Ако някой трябва да има претенции, сме ние”, сподели още Илиан Илиев.