Старши треньорът на Славия Мартин Кушев сподели след поражението с 0:1 от Берое, че се е получил равностоен двубой в Стара Загора, въпреки това той имаше претенции към отсъжданията на съдията Ивайло Стоянов.

„Поздравявам домакините за победата. Не достигна малко концентрация, излязохме сякаш сме сигурни в победата. Но се получи равностоен и стойностен мач. Берое имаше моменти за гол, както и ние. Нямам право да коментирам съдията, мисля, че при гола, футболистът пое топката с ръката. Продължаваме напред”, сподели наставникът на Славия.

„През второто полувреме играха 7-8 минути игрово време, най-много до 10 минути, фаулове, фаулове, накъсване на играта…Но това е проблем изцяло на футбола ни. Аз няма да коментирам съдията, ще ви кажа, че имаше явна засада при гола. Поемане топката с ръка, страничния съдия е бил на два метра. Но не коментирам съдийството”, добави Кушев.

„Има си специалисти дали е нормално един съдия да свири два мача в рамките на 48 часа. Аз не съм запознат, нека някой специалист да се изкаже”, добави наставникът.