Наставникът на Берое Илиан Илиев коментира след поражението от Левски с 1:2, е не може да бъде доволен след загуба. Старозагорци загубиха минимално на стадион „Георги Аспарухов”, въпреки че в последните минути имаха възможности дори да изравнят.

„Неприятно е когато загубиш, въпреки че се опитахме да опонираме на Левски. Малко рискувахме да играем по-отворено. След като изравнихме резултата допуснахме много бързо втори гол. През второто полувреме се опитахме да изравним, но не се получи. Видяхте и смените ни бяха по офанзивни .Трябваше ни малко повече самочувствие в последните десет минути. Накрая Левски не знаеше дали да търси трети гол или да пази резултата”, заяви Илиев.

„Някои момчета се притесниха, което е нормално. Бях им казал, че и да загубим няма значение. Няма как да съм доволен след загуба, но някой път може да спечелиш..Можехме да бъдем по смели през второто полувреме и да търсим фланговите атаки. Видяхте, че с няколко центрирания направихме Левски да се притесни”, каза още той.