Старши треньорът на Левски Ясен Петров бе доста критичен към своите футболисти, въпреки победата с 2:1 над Берое.

„Мога да кажа, че след днешния мач белите косми на главата са ми са два или три повече. Създадохме доста чисти положения, които с лека ръка пропиляхме. Това може да ни струва скъпо някой път. Доволен съм само от трите точки. Липсваше доста концентрация пред гола”, коментира Ясен Петров.

„Градим този отбор в движение. Днес се включи Анди Слори, който имаше три положения. Смятам, че доброто лице на Левски ще го видите в близко бъдеще. Дъстли Мюлдер има проблем. Утре ще видим какво е състоянието му. Ще се опитаме да го възстановим и да бъде на линия за Спортинг. Видяхте се опитахме да съхраним и Христо Йовов. Единственото добро днес бяха само трите точки. Вижда се, че има още много какво да работим. Мисля, че се справихме със статичните положения, но допуснахме гол от игра. Много груба грешка на нашата защита. В днешния двубой имам забележки към всички наши футболисти. Има още какво да се иска. Определено отборът на Берое не се предаде до последната минута”, каза още Петров.

--

Бъдете с Левски в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това за Вас! За повече подробности, посетете www.galera.bg