Нигерийският халф на ЦСКА Стивън Сънди разкри, че доста от играчите на тима вече мислят за разтрогване на договорите си. Той не говори с имена, но разкри, че сръбската надежда на "червените" Иван Маркович вече си е стегнал багажа от "Армията". 

Самият той има да получава две заплати и може да си тръгне по вина на клуба, но разкри, че няма подобни намерения. Халфът е един от най-добре представилите се играчи на ЦСКА през сезона. 

"Появиха се спекулации за моето бъдеще, но те не са истина. Обяснявам си ги с това, че едно момче вече разтрогна договора си - Иван Маркович. Мисля, че всички играчи в тима мислят за същото в момента."

"Няма как да е другояче в такава ситуация. Но поне аз оставам спокоен и не смятам да напускам. Трябва само собствениците да платят заплатите и никой в отбора няма да прави драми и да иска да напуска."

"Босовете имат достатъчно време, за да платят, затова и аз съм спокоен. Нека не си мислят, че могат да не плащат и да постъпят некоректно. Сега си прекарвам страхотно почивката със семейството си", сподели Стивън Сънди пред вестник "Тема Спорт".