Сръбският ас на ЦСКА Иван Маркович може да се смята за нов играч на Болоня. Според медиите в Италия, шефовете на кандидата за Серия А вече са се свързали с него и са му отправили оферта. 

Спортен директор на тима е близкият на Валери Божинов Панталео Корвино. Той вече се е свързал с представителите на известния като "Сръбския Неймар" футболист. Очаква се скоро да има развитие, като сделката дори не зависи от това, дали Болоня ще се пребори за място в елита на Италия. 

В родината на Маркович вече написаха, че два тима от Серия А го искат в редиците си, така че оставането му на "Армията" е все по-малко вероятно. Играчът може да си тръгне като свободен агент, защото не е получавал заплата вече два месеца, пишат в Сърбия, като това го прави толкова апетитна хапка на Апенините. 

В същото време, вече бившият играч на "червените" Якуб Дивиш се прибра в родната си Чехия след съвсем кратка почивка. Той беше само пет дни във ваканция и вече се подготвя самостоятелно в клуба си Млада Болеслав. 

Стражът беше под наем в ЦСКА, като от чешкия клуб уточниха днес, че сами са поискали да го върнат обратно след изтичането на едногодишното му преотстъпване.