Александър Ангелов, който е сред тримата нови акционери в Левски, разкри трите основни стъпки, които предстоят пред "сините" по пътя им в момента. Те са свързани с управлението и с финансовата дисциплина. 

Той е от 10 години в управлението на клуба, като от много години работи и с досегашния собственик Тодор Батков в кантората му. Ето какво обяви той по повод промяната в собствеността на клуба и стъпките пред "сините". 

"Искам да благодаря на господин Батков за доверието, осъзнавам много добре каква е отговорността. През последните 10 години съм преживял всичко и хубаво, и лошо. Познавам добре клуба и искам да продължа с колегите напред." 

"Ще маркирам три важни момента, които предстоят пред нас по пътя ни. Първо, продължаваме със структура без мажоритарен акционер, ще има миноритарни акционери, от които никой няма да е с решителен глас."

"Второ, ще работим с действащ Управителен съвет, който ще взима важните решения. Третата точка е финансовата дисциплина - ясен бюджет и ясна финансова част. Надявам се тези стъпки да върнат Левски на върха в българския футбол", сподели Ангелов.