Старши треньорът на Локомотив Пловдив Ясен Петров заяви след победата с 2:1 над Левски в контролата играна в града под тепетата, че неговият отбор ще заложи на стратегията на „хамелеона” в предстоящите мачове.

„Предстои ни много работа, защото има още много какво да се желае във всеки един аспект от играта. Опитахме различен стил, получи се през по-голяма част от мача. Няма да залагаме да играем по един и същи начин, а ще се опитаме да бъдем като хамелеони и да се нагаждаме спрямо противника. Това ни предстои да търсим оттук-нататък”, категоричен бе Ясен Петров.

„Получи се една сериозна контрола, такава каквато ние искахме. През първото полувреме създадохме доста голови положения. Не мога да бъда недоволен от това, което направихме като продукция, но определено през втората част бяхме по-разконцентрирани и допуснахме гол”, допълни наставникът на Локо Пд.

„Разговарях с ръководството и виждате, че продължаваме да работим. Да се надяваме, че благодарение на труда който ще положим ще радваме публиката. Реално мястото, което ще гоним до края на първенството е да атакуваме шестицата, а какво ще направим ще разберем в края на шампионата”, завърши Петров.