Авторът на едно от попаденията за Левски срещу Берое Николай Димитров-Хичо остана доволен от играта на „сините” при успеха с 3:1. Именно Димитров вкара изравнителния гол на своите, който още във втората минута вече изоставаха в резултата. Хичо се разписа три минути по-късно, което в крайна сметка се оказа решаващо.

„Днес показахме по-различна игра от предишните мачове. Даже през първото полувреме успяхме да отбележим три гола. Радващо е, че толкова бързо успяхме да се върнем в мача след ранния гол на домакините и успяхме да задържим преднината си до края. Много съм щастлив”, коментира Ники Димитров.

„Изпитахме леки трудности при статичните положения. Това обаче са неща, които можем да изчистим с времето, така че не е проблем”, допълни още той.

„Не знам дали моят гол беше повратната точка, но той ни донесе успокоение и започнахме да играем нашата игра. Чувствам се добре, когато изляза на терена. Радвам се, че треньора ми гласува доверие и за мен в момента по-важно няма. Нормално е всеки футболист да се чувства добре на терена, когато треньорът му гласува доверие.”

„Във футбола играеш толкова, колкото ти позволи противника, а днес ние не позволихме на Берое да покаже играта си. Иначе те са много стойностен отбор”, завърши Хичо.