Старши треньорът на Левски Антони Здравков остана доволен след победата с 3:1 над Берое в мача от 24-ия кръг в А група. Той сподели, че „сините” са направили най-силното си първо полувреме от началото на сезона, с което са спечелили и мача.

„За мен това бе най доброто първо полувреме. Тогава спечелихме мача. През второто свалихме темпото, но пак създадохме положение, пропуснахме доста. Но стигнахме до победата, а това е най-важното”, коментира Здравков.

„Берое можеше да ни изненада само от статични ситуации, така и стана, получихме така един гол, след това можеше да инкасираме още два. Най-важното е, че това не стана”, добави той.

„Играчите ми не се отпуснаха, но намалиха оборотите, а така мачът доби равностоен характер”, каза още наставникът на Левски.

Здравков коментира и думите на Илиан Илиев, който сподели, че „сините” играят по инерция от времето на Станимир Стоилов. „Илиан не се е опитал да обиди, който и да е. Няма лошо един отбор да играе с една и съща схема. Особено след като тя е добра.”

„Далеч сме от титлата. Убеден съм обаче, че ще изпълним целта си и ще играем за Лига Европа”, завърши старши треньорът на Левски.