Берое не успя да затрудни Левски и допусна домакинска загуба с 1:3 от „сините” в мач от 24-я кръг на А група.

Срещата започна отлично за домакините, които още във 2-та минута успяха да поведат в резултата, след като Слави Жеков центрира от корнер в наказателното поле на Левски, а Милиев изпусна Иво Иванов и той засече топката с глава и я прати в долния десен ъгъл на вратата на Георги Петков

Левски обаче бързо успя да изравни резултата, след като в 5-та минута Телкийски центрира добре в наказателното поле на Берое, след което топката попадна в оставения непокрит Николай Димитров, който от въздуха я прати топката в долния ляв ъгъл на вратата на Скорчев.

Минута по-късно в 6-та след разбъркване в наказателното поле на Левски топката попадна в Андонов, но Петков се намеси и домакините имаха претенции за дузпа, но Антон Генов не даде такава.

Левски успя да направи пълен обрат в мача в 16-та минута, когато Телкийски подаде към Мирослав Антонов, който нахлу в наказателното поле на Берое, след като бе изпуснат от Гечнев и стреля, но първият му удар бе отразен от Скорчев, а при добавката топката се озова в мрежата на Берое.

„Сините” стигнаха до трето попадение в срещата в 30-та минута, когато Николай Димитров центрира в наказателното поле на Берое, където Антонов успя да укроти топката, след което финтира Атанас Атанасов и подаде към Йовов, който бе оставен непокрит на празна врата и прати топката под напречната греда за 1:3.

Левски продължи да напада до края на първото полувреме и в 39-та минута Антонов, който бе в явна засада овладя топката нахлу в наказателното поле на Берое и се опита да намери свой съотборник, но не успя.

Домакините можеха да намалят пасива си в 44-та минута, когато Слави Жеков центрира от корнер в наказателното поле на Левски, където Бачев засече топката с глава и я прати над напречната греда в аут.

През второто полувреме футболистите на Берое играха по-добре и се опитаха да отбележат гол, но не успяха да реализират създадените положения.

Още в 48-та минута Андонов можеше да вкара, но след удара му топката излезе в аут. Последваха няколко опасни положения създадени от Жеков, Писаров, Андонов, Бачев и Дончо Атанасов.

Берое игра по-добре през второто полувреме, но така и не успя да стигне до по-почетна загуба или обрат в мача.

В последните десетина минути на срещата Левски можеше да стигне до още по-крупна победа, но в 79-та минута след удара на Александър Александров топката мина над напречната греда и излезе в аут.

В 84-та минута Георги Сърмов стреля отдалеч, след което Скорчев отби топката и тя срещна напречната греда. Само няколко секунди по-късно Александров изведе в отлична позиция Николай Димитров, който премина и Скорчев, но стреля много слабо в аут.

В 89-та минута Жоазиньо направи добър пробив, след което подаде към Антонов, който бе оставен непокрит и отблизо прати топката над напречната греда в аут.

След тази победа Левски се завърна на четвърто място в А група с актив от 43 точки е на четири от третия ЦСКА, а Берое остава на девета позиция с 35 точки.