Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров – Херо отказа да коментира бъдещето си, след като официално стана ясно, че „акулите“ ще играят в Б група през следващия сезон. Той сподели, че ще обяви плановете си след 15 май. В същото време Херо изрази съмнения относно бъдещето на клуба.

„Не се получи хубав мач и за двата състава. Ние имахме също положения, но за нас първенството приключи след мача с Берое. Просто се смеех на решенията на съдията. Виждате как свири двубоя. За нас всичко свърши след загубата от Берое. След това доигравахме сезона. Черноморец можеше да се спаси само при едно положение. Да играем само със Славия и Локомотив и да ни свири международен съдия. Няма мотивация и настройка, знаете, че пътувахме днес. Трябваше в доста от мачовете да имаме международни съдии, за да останем“, сподели Херо след поражението с 0:1 от Славия.

„Трябва да се срещнем с акционерите. Има една голяма неяснота. Моето бъдеще ще го обявя след 15-и май. Имам уговорка със собственика ни, че тогава ще съобщя. Имам решение, въпреки че имам раздвоение.“

„Има неяснота около бъдещето на Черноморец и неговото съществуване занапред“, допълни Димитров, който призна, че ще присъства на юбилея на Левски.