Старши треньорът на Славия Милен Радуканов бе щастлив от оставането на „белите“ в елита. Специалистът заяви, че славистите са изстрадали в значителна степен в последните месеци, а спасяването носи радост на всички. Радуканов обяви всичко това след победата над Черноморец с 1:0.

„Много изстрадахме последните месеци. Важното е, че се спасихме. Стана по най-добрия начин. Личните ми амбиции са много по-високи от това, което показваме в момента. С трите точки подпечатахме оставането в групата. Затова дойдохме тук, това беше целта и я постигнахме. Ще се види след края на сезона от кого съм доволен. Надявам се с ръководството да вземем правилните решения. Допуснахме някои компромиси, но сега се надявам да сме по-безкомпромисни. Гледаме и чужденци и българи. И аз не съм доволен от играта ни. По всяка вероятност млади играчи ще играят в последните два мача“, започна Радуканов.

„Не ми се говори за цели за другата година. Важно е да изпитваме удоволствие. Направихме компромиси през зимата, но така не става. Надявам се, че ще вземем добри играчи, за да сме равностойни на водещите отбори“, завърши Радуканов.