Футболистът на ЦСКА Емил Гъргоров изрази съжалението си, че „армейците“ не са се наложили с по-изразителен резултат над Славия. ЦСКА победи с 1:0, а Гъргоров бе автор и на единственото попадение.

„Определено съжаляваме, че не победихме с повече. Радващото е, че показахме добра игра. Накрая на мача малко треперихме, но в интерес на истината ЦСКА играе добре и трябва да продължаваме така. Бях най-бърз и затова отбелязах“, започна Гъргоров. „Изпуснахме много положения, пропуснахме да си успокоим мача. Да се надяваме, че следващите мачове ще влязат.“

„Мисля, че се вижда, че последните два-три мача играем определено по-добре. Показваме постоянство, което не трябва да изпускаме, и трябва да играем все по-добре,“ добави той.

„Определено не сме говорили още за Левски, но сега вече ще се заговори. Надявам се да покажем добра игра и да победим. В едно дерби никога не се знае какъв ще бъде резултатът и затова е толкова интересно. Дербито е мачът, в който трябва да покажем, че играем по-добре“, завърши играчът на „червените“.