Скандално напусналият ЦСКА Емил Гъргоров призна откровено, че с тези ръководители клуба не го чака нищо хубаво. Играчът се прибра от подготвителния лагер на тима от Армията, като обяви пред медиите, че многото лъжи от страна на управата на тима са довели до това негово решение. 

„Ясно е, че с тези хора няма как да се разберем. Много е тежко положението. Бяхме се разбрали за едни неща, после отивам - лъжат ме, дават ми съвсем различен договор. На третия път казах, че си тръгвам. Разминаванията са в лъжите. Ние сядаме и се разбираме за едни неща, пък после стават различни. Не можа да се стигне до договор, проблемът е в президента. Не можа да се стигне до договор, имаше едни дати, които не се спазиха. За една седмица бях излъган три пъти. Те си правят договорите, както им харесва“, започна Гъргоров.

„Не съм се извинявал на никого. Неслучайно и Вальо застана зад моите думи. Има и други хора, които биха застанали зад тях. Но те едва ли ще им позволят да говорят. Поначало такава е политиката, забранява се да се говори. Но рано или късно всеки ще каже какво се случва в ЦСКА“, продължи разочарованият Гъргоров.

„Неведнъж казах, благодарение на всички мои колеги и треньори се стигна до това да се върна, да забравим за всичко. Но явно с тези хора, така се работи, това е болестно състояние. От тук насетне ще си търся отбор. Предпочитам да играя в чужбина“.

„Предполагам, че не са доволни. Надявам се скоро някой сериозен човек да поеме клуба, защото с тези хора нещата не са на добре“.

„Не се чувствам добре, защото всичко това, което се изля върху мен, го преглътнах. И реших да се върна, в името на клуба“, каза още Гъргоров. „Отивам да подпиша договор. Той се бави три дни. След това идва нещо, а вътре пише неща, които съвсем не отговарят на истината. Те си мислят, че аз няма да прочета какво пише“.

„Повече няма да коментирам. Живи и здрави. Желая успех на колегите ми и на треньорското ръководство“.

„По принцип тази декларация, която излезе, трябваше да пише друго в нея. Никога не съм се извинявал. Аз дори казах на Тодоров – не искам никакви контакти с теб, а той ми отвърна: „Как няма да имаш контакти с мен, та аз съм ти шеф“. Тогава му отвърнах да изложи още веднъж тима, и да видим кой ще говори с него“.

„Определено клубът не е това, което беше. Има колектив, но всеки усеща, че не е същото. Правят се опити да се вкара настроение, но не е същото“.

„Надявам се някой да вземе ЦСКА, че не са добре нещата. Не мога да коментирам новите. Тренирах малко с тях“.

„С тези ръководители ЦСКА няма бъдеще. Колкото по-бързо се махнат, толкова по-добре“, отсече Бадема.

„Разбра се, че си търся парите. Въобще няма да се занимавам аз на този етап с нищо. Имам си адвокат. Може да се обърнете към Георги Градев“, завърши Емил Гъргоров.