Вече бившият играч на ЦСКА Емил Гъргоров коментира декларацията, която се появи в сайта на „червените“ преди дни и чрез която се твърдеше, че се извинява за някои свои думи и постъпки в близкото минало. Бадема заяви, че не се е извинявал на никого и допълни недвусмислено, че с настоящото ръководство на ЦСКА се работи по този начин.

„Ясно е, че с тези хора няма как да се разберем. Много е тежко положението. Бяхме се разбрали за едни неща, после отивам - лъжат ме, дават ми съвсем различен договор. На третия път казах, че си тръгвам. Разминаванията са в лъжите. Ние сядаме и се разбираме за едни неща, пък после стават различни. Не можа да се стигне до договор, проблемът е в президента. Не можа да се стигне до договор, имаше едни дати, които не се спазиха. За една седмица бях излъган три пъти. Те си правят договорите, както им харесва“, започна Гъргоров.

„Не съм се извинявал на никого. Неслучайно и Вальо застана зад моите думи. Има и други хора, които биха застанали зад тях. Но те едва ли ще им позволят да говорят. Поначало такава е политиката, забранява се да се говори. Но рано или късно всеки ще каже какво се случва в ЦСКА“, коментира още Гъргоров при прибирането си от лагера на „червените“.