Старши треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо обяви завръщането си в Левски. Това обаче ще се случи едва от началото на следващия сезон.

"Аз имам чисто морален и човешки ангажимент с Черно море. А имам и договор с тима, така че ще го изпълня.

Лятото ще се върна в Левски, но до последния ден на сезона ще оставя сърцето си тук. Вече подробности не искам да давам.

В мен няма напрежение, до тогава ще правя така, че Черно море да изглежда добре. Ще бъда отговорен, защото имам морал. Трябва да изпълня задачите си", сподели Гонзо на пресконференцията след мача.

Иначе той остана доволен от хикса в мача с ЦСКА. Двата тима завършиха 0:0 във Варна и "червените" вече шест години нямат успех там.

"Получи се мъжки мач, и двата тима искаха да спечелят. Ако бяхме вкарали дузпата, щяхме да победим. Но и ЦСКА имаха своите шансове, така че закономерно е 0:0 резултатът.

Това беше целта на нашия тим, да сме боеспособни и да играем за победа във всеки мач. Знаехме, че ще ни е тежко.

Доволен съм от играта, а и се видя, че тимът ни има потенциал и това вярвам, че ше се види в следващите мачове.

Тънките моменти ни попречиха за победата. Последният пас, последният удар. Но и ЦСКА е здрав отбор, класен.

Не бяхме само спаринг-партньор на ЦСКА, а изиграхме силен и открит мач с тях. Тръгваме си с високо вдигнати глави. Ние играем за победа и не ни интересува какво правят другите отбори.

Хареса ми, че стояхме добре на терена и контраатакувахме хубаво. Но точно заради тънките моменти не ми хареса развитието. Радвам се, че чисто физически издържахме в двубоя", добави Гонзо.

„Черно море ще играе в двата мача за победа срещу Левски. Убеден съм, че феновете ще продължат да ни подкрепят, независимо срещу кой съперник играем“, завърши Георги Иванов.