Старши треньорът на Левски Георги Иванов – Гонзо коментира пред Гонг пресконференцията на Димо Момиров и Костадин Гергинов, които защитиха съдията на Левски – Литекс (2:2) Николай Йорданов.

„Голямо учудване в мен буди това, което те коментираха. Първо, като започнем от това, че не са извадили удара на Нифлор с лакът без топка и след това първия жълт картон на Веско Минев, който и двамата играчи се борят за топката, и как видяха ритане, когато на Веско Минев краката са му във въздуха. И вторият жълт картон на Еньо, след като двамата футболисти си вдигат ръцете, просто ръката на Еньо е над тази на Пламен Николов и изобщо няма удар в лицето. Просто тези хора искат да покрият Николай Йорданов, но никой не печели от това”, сподели Георги Иванов.

„Аз уважавам Димо Момиров като човек, но е нормално да видиш грешките, които съдиите допускат, защото ние сме ощетени не само в този мач. Те си нагаждат по техни правила, и ако свирят по правилата, няма да има недоволни, а те си избират в кои мачове да свирят по европейски и в кои – не”, каза още Гонзо.

„Съгласен съм с това, което казва Момиров, че съдията трябва да решава за части от секундата. И когато сбъркаш неумишлено и не си видял точно ситуацията – можеш да простиш, но да ми кажеш, че бъркаш 5-6 пъти неумишлено това вече е смешно. Това означава, че или си слаб съдия, или го правиш умишлено.”

„Не може цялата публика на Левски, която беше около 7-8 хиляди човека и всички хора, които са гледали мача по телевизията да казват че Левски е ограбен, а сега Димо Момиров и Коце Гергинов да казват, че това може би е най-добрият мач в кариерата му. Ако това е така, тогава ние всички или сме луди, или те ни убеждават, че сме такива”, завърши треньорът на „сините”.