Старши треньорът и спортен директор на Левски Георги Иванов – Гонзо съвсем очаквано изригна срещу съдията Николай Йорданов след края на мача между „сините” и Литекс, завършил 2:2. Любимецът на Сектор Б заяви, че се гордее със своите футболисти и потвърди думите на Константин Баждеков, че Левски ще иска оставката на Боби Михайлов.

„Мисля, че трябва да се гордея с моите футболисти, дадоха всичко от себе си, въпреки че изгониха двама неправомерно, всички се раздадоха. Голям поклон към тях, това е истинският Левски”, заяви Гонзо.

„За съжаление имаше една действащо лице, което опорочи мача, това е съдията, не искам да му споменавам името. Ако това е най-добрият съдия, не знам какви са другите. За мен е нарочно, просто Димо Момиров трябва да си вземе мерки, дали той може да управлява тази клика”.

„Жалко е, че се срещнаха два добри отбора и този палячо опорочи мача. Нормално е да сме недоволни, на Веско Минев първият картон е напълно измислен, след като влизат в единоборство. И на Еньо два измислени картона след единоборства, Безумия през целия мач, ако не го е направил нарочно значи е много слаб съдия”

„Ние ще се борим до края, играем мач за мач, целта ни е да спечелим, колкото се може повече мачове, сигурен съм, че Левски не може да загуби от нито един отбор с тази игра. Това е играта на Левски, всичко хора бяха доволни, видяха Левски по какъв начин играе. Благодаря на публиката за подкрепата, Левски винаги се бори за първото място, въпреки че някои хора му пречат”.

„Нормално е да поискаме оставката на Боби Михайлов, от 5 мача в 4 Левски е ощетен. Моето изгонване е единственото му правилно решение, защото ритнах топката на терена”.

Относно положението при втория гол на Литекс, Гонзо коментира: „Живко (Миланов) ми каза, че има нарушение, футболист на Литекс го е бутнал, аз вярвам на моя футболист. Във всички мачове досега Левски се бореше за победата, отборът израства от мач на мач, всеки един се опитва да изпълнява това, което изискваме”.

„Не мога да кажа, че има някой, който е играл слабо. Сърмов не е контузен, а наказан. Той е важен футболист за нас, на тази позиция изпитваме остра нужда от играчи, Балтанов е контузен. Днес пуснах Ицо Йовов опорен халф и се справи перфектно. Бардон също не е опорен халф, затова искахме нещо, което да се доближава до Сърмов. Играхме с двама офанзивни футболисти в средата и те се справиха перфектно”.

„Нормално е да искаме свалянето на Боби Михайлов и на Димо Момиров, като не могат да се оправят с футбола. Мисля, че вече никой не е доволен от съдийството, да се замислят, какво правят. Левски играе честно, единственият клуб,. който не се занимава с глупости. Съдията буташе Литекс да не загубят Литекс мача. Казвам някои неща в афект, но това е самата истина”, завърши ядосаният треньор и шеф на „сините”.