Наставникът на Литекс Ангел Червенков не пожела да коментира съдийството след края на мача, като остана доволен от спечелената точка в мача срещу Левски, завършил 2:2 на „Герена”.

„Шансът в края бе на наша страна, винаги е добре, когато се получи така”, заяви Червенков.

„Но ние гонихме победата докрай, включих офанзивни футболист, показахме характер и спечелихме”, добави той.

„Не мога да коментирам съдията”, завърши Червенков.

Ето какво още сподели Червенков:

Променлив контрол върху играта и от страна на двата отбора, имахме шанс да вкараме първи гол, през второто полувреме получихме бърз гол, който повлия върху поведението на нашите играчи. След като ни поведоха направихме всичко възможно да засилим атаката на отбора. До края да преследваме победата. С един късен гол след това успяхме да вземем една стратегически много важна точка.

Не можах да видя добре ситуацията при изгонването на Кишишев, за това не мога да коментирам. Той бе изгонен в момент, в който имахме инициативата. Той е по-опитен играч и можеше да реагира по-добре.

Утре ще знаем по-подробно какво е състоянието на Дока. Дано да няма нищо сериозно със състоянието на неговото бедро.

И двата отбора се стремяха да победят. Футболът е мъжка игра, за това понякога се получават по-остри единоборства. Всичко е част от играта.

Надявах се да спечелим и трите точки срещу Левски, но все пак и със спечелената точка задържаме един от основните ни конкуренти на удобна дистанция.