Тони Здравков заяви, че Левски е загубил две точки от мача с Литекс, като заяви, че главният рефер Николай Йорданов е провалил  срещата с отсъжданията си.

Ето какво сподели Здравков на пресконференцията след мача:

Необичайно за мен ще започна днешната , благодаря на момчетата за играта, която показаха днес. Играхме добре, желаехме победата, бяхме близко. Дотук с мача.

А сега – Николай Йорданов провали един спектакъл.

Не мога да кажа дали е умишлено, но допусна много грешки – първият картон на Веско Минев бе много пресилен, вторият картон на Кръстовчев – и двамата играха рамо в рамо. Няма лакът, така че няма и фаул и съответно картон.

Втория картон на Минев – го имаше, да безспорно.

Не мога да кажа как ще реагираме от клуба, но ще реагираме, защото това, което се случи днес, не бе нормално. Удар без топка на Нифлор срещу Рабех, имаше дузпа за нас след игра с ръка в наказателното поле.

Дано да е сбъркал, а да не е било умишлено.

Девет точки е голямо, но и малко преимущество, ние ще се опитаме да спечелим всички мачове, ще наваксаме този пасив, ще бием Литекс в Ловеч, няма да е за първи път, първенството не е решено, има още мачове до края.

Ако има умисъл в действията на Николай Йорданов, ще се притесняваме от неговото свирене, ако са само грешки, няма да имаме притеснение от него.

Левски е друг в момента, ще продължим да растем нагоре.

Искрено се надявам публиката ни да следва отбора и да ни подкрепя, вижда промяната в отбора, виждат, че футболистите се раздават с фланелката на Левски, това липсваше в началото на сезона. Благодаря на феновете, които днес помогнаха доста.