Старши треньорът на Черно море Георги Иванов – Гонзо остана доволен от успеха, който неговият тим постигна с 2:1 над Левски на стадион „Тича“ във Варна.

„Поздравявам футболистите за мача, надиграхме Левски. Съжаляваме, че не успяхме да затворим мача по-рано, да стане 3:0, за да не треперим накрая“, коментира Гонзо след края на срещата.

„За победа, независимо срещи кой отбор, дават три точки. Но победата над Левски, Лудогорец или останалите големи тимове дават самочувствие. Срещу силните отбори играем по-силно, защото ни дават пространства, срещу сгъстените е много по-трудно. Целта ни е да влезем в първата седмица, а след това ще мислим за място по-напред“, добави Георги Иванов.

„Получи се доста добър мач за нашия отбор. Показахме, че имаме и дух, и характер, и качество. Малките детайли понякога обръщат мача, защото в България се познаваме добре.“

„Не мога да коментирам ситуацията за дузпата. Не знам защо я е свирим или не, но съдия не може да си променя решението. Ако не е имало дузпа, не би трябвало да я показва.“

„Исках да бъдем по-компактни в средата на терена, да отнемаме топката. Ако ръководството не реши нещо друго, аз съм треньор. Подписахме договор за още една година. Пожелавам успех на Левски в шампионата и за Купата на България. Не искам да давам оценки за Левски и защо отборът не побеждава“, завърши Гонзо.