Старши треньорът на Левски Антони Здравков бе разочарован от поражението от Черно море с 1:2 в мач от 19-я кръг на А група. Специалистът анализира, че „сините“ са допуснали леки голове и това в значителна степен е объркало играта на неговите възпитаници. Треньорът сподели, че за поражението са виновни само неговите възпитаници, като допълни, че „моряците“ не са изненадали с нищо тима от „Георги Аспарухов“.

„Здрав двубой и тежък терен, който бе еднакъв и за двата състава. Не се получиха нещата, защото трудно сваляхме топката на земята, имаше повече единоборства, повече дълги топки. Не съумяхме да отбележим гол първи, а допуснахме лек гол в момент, в който Старокин бе извън игра. Така се получи хаос. Второто полувреме опитахме да обърнем нещата, но не успяхме, получихме втори гол, отново след наша грешка. Не се ориентирахме добре. Успяхме да върнем само един, но след това не успяхме да се възползваме от ситуациите. Виновни сме само ние“, започна Здравков.

„Кевин Бру се контузи и от там се объркаха някои неща. Нямам забележки към играчите, които взеха участие в днешния мач. Не смятам, че сме отстъпвали, съжалявам, че не успяхме да изравним“, каза още Здравков.

„Не са ни изненадали Черно море с нищо. И преди мача, казах на Гонзо, че няма с какво да ме изненада. Казах му, че знаем как ще играе, защото няма изпълнители“, завърши синият наставник.