Силният човек в Левски Георги Иванов заяви, че важен е Левски, а не той самият. Гонзо сподели, че той може да напусне клуба по всяко време и допълни, че всички в тима действат, водени от мисълта за доброто на Левски.

„Не мога да прогнозирам какво ще се случи след една година. Не мога да гледам на кафе. Най-важна е основата, на която да градим. Това е школата, да градим наши играчи, а да не купуваме. Те знаят какво е Левски. Без добри българи, Левски трудно ще излезе от кризата. Мисля, че имаме добър отбор с добри играчи. Не трябва да хвърляме вината върху треньора. Всичко това е, за да излезем от тази ситуация. Схемата се определя от играчите в клуба. Имаме играчи за схемите 4-4-2 и 4-3-3. Убеден съм, че колективът е добър. Пепе Мурсия е добър треньор, чиито виждания не съвпадат с тези на клуба. Аз не съм искал да бъда треньор, ако исках щях да седна на това място през май. Знаете кои бяха вариантите. След като отпаднаха, чужденец бе опция. Но явно чужденците не се котират тук. Може би манталитетът, може би напрежението, може би тези хора не могат да се адаптират към това, което се иска“, коментира обстойно Иванов.

„Минимум година е нужда, за да изглеждаме така, както искаме. Това е времето, за да изградим отбор и да се борим тук, и в Европа“.

„Георги Иванов може да си тръгне и в момента. Важно е бъдещето на Левски. Какво ще се случи в следващите три мача, ще видим“, заяви Иванов.

„Не сме говорили за Херо. Варианти за друг треньор не са обсъждани. Очаквам подкрепа от феновете, така както са го правили винаги. Важен е Левски. Хората, които обичат Левски, нека го подкрепят“, завърши Гонзо.