Гьоре Йовановски остана начело на ЦСКА и ще води отбора поне до Нова година, след като получи вот на доверие от ръководството, след 0:0 срещу Калиакра в неделя.

Противно на думите на собственика Димитър Борисов, който обяви, че е поставил условия на Йовановски, самият треньор обяви:„Не са ми поставили никакви условия. С ръководството имахме един нормален разговор относно положението, в което е ЦСКА. В своята история ЦСКА никога не е бил в такова положение. Разговаряхме какви мерки да вземем, за да излезе отборът от кризата.”

„Най-добре може да се излезе от кризата с победа срещу Рапид. Ден-два не искам да разговарям с футболисти, това е мой метод на работа, след мач никога не разговарям с футболистите. Един-два дни след мача не разговарям с тях, за да видя какъв е проблемът с мотивацията на европейските мачове, и различната мотивация с Калиакра. Който и футболист да излезе срещу Калиакра, трябва да спечели мача,” обясни Гьоре.

„Всички са футболисти на ЦСКА, и трябва да могат да играят срещу Калиакра. Срещу Калиакра избирате 11 титуляра, които и да са, не им трябва нито треньор, нито нищо, те трябва да го спечелят. Защо не се спечели, трябва да се направи един добър анализ. Ще разговарям искрено с футболистите защо липсва мотивация,” каза още той за мача с Калиакра.

„Не искам да се оправдавам. Отговорността е моя. За успех или неуспех на отбора, аз нося отговорност,” завърши Гьоре Йовановски.