Старши треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски коментира слуховете за нови попълнения в отбора след днешната контролна среща срещу Доростол Силистра, спечелена с 4:2.

„Аз днес дочух, че ще взимаме Кристиано Роналдо. Моуриньо не бил доволен от него и той ще дойде. Сега сериозно. Аз никога не съм казвал, че ще идва македонец. Селекция правим, но всичко, което излезе в медиите е спекулация. Никакъв списък не съм дал на никой и не сме коментирали с никой. За селекция може да разговаряме след два месеца”, каза Йовановски.

Специалистът взе отношение и около проверката на „червените”. „Доволен съм от контролата. Тези мачове са за футболистите, които имат по-малко минути за ЦСКА. Всеки път, когато имаме свободно време, ще правим подобни мачове. Всички футболистите дадоха всичко от себе си.”

„Рано е да се говори за Иван Бандаловски. Вижда се, че не е играл отдавна. Ще видим след известно време какво може и какво не.”

„Тази пауза ни дойде добре, тъй като имахме много контузени футболисти. За момента всички се връщат в игра, като единствено в лазарета остава Костадин Стоянов”, каза Йовановски.

Македонецът заяви, че е дадена почивка от една седмица на Иван Караджов, за да може той да се възстанови от психологическа гледна точка.