Старши треньорът на Левски Георги Иванов-Гонзо обяви, че играчите на тима ще получат по две от забавените си възнаграждения. Днес е имало среща между собственика Тодор Батков, самия Иванов и петима от футболистите, на която се е стигнало до въпросната договорка. 

Играчите имат да получават пари за два месеца, като в средата на декември е падежът и за трети. Но адвокатът се е заел със задачата да зарадва подчинените си с финансови средства точно преди празниците. 

Това със сигурност ще е голям стимул за "сините", на които им предстои важен мач със Славия в събота. Това е последната среща за календарната 2014 г. и е от огромно значение за класирането на отбора в Топ 6. 

"Имахме разговор с основно финансова насоченост. Играчите ще вземат по две възнаграждения за празниците. Радвам се, че всичко премина добре", сподели Иванов в изказване пред Блиц. 

В момента играчите имат право да разтрогнат договорите си по вина на клуба заради забавените плащания. Гонзо обаче ги удържа и засега подобни индикации няма.