Старши треньорът на Левски Георги Иванов коментира открито катастрофалното финансово положение на "сините". 

"На Левски не му отива да бъде в такова финансово състояние. Надявам се Тодор Батков да нормализира положението. Най-голямото ми притеснение е, че някои от футболистите, които имат договор с клуба, биха могли да си тръгнат заради неизплатени заплати."

"Не говоря само за чужденците, но и за българите, въпреки че познавайки морала на играчите, не вярвам това да се случи. Ние понесохме много критики за селекцията, която направихме през лятото, но тя беше без пари и я извършихме за 15 дни."

"А и се вижда че футболистите не са никак лоши", отбеляза Иванов на пресконференцията след мача. Бившият голмайстор за сетен път сподели мнението си относно някои решения на комисиите в БФС. 

"БФС е изгнил. Не казвам, че трябва да се смени Борислав Михайлов, но е по-редно всички президенти да бъдат в изпълкома, за да взимат добри решения за футбола. Честно да ви кажа, аз съм чувал и виждал расистки лозунги и на други стадиони, но наказват само Левски."

"БФС явно си прави пиар с нашия велик клуб. Има хора от изпълкома и Футболния съюз, които са играли в Левски и знаят колко велик клуб сме. Ние като организация няма да се предадем в нито една ситуация", добави Гонзо.

"Мога да ви кажа как се взимат някои решения и как ме наказаха. Стефан Орманджиев се обадил на съдиите да напишат какво е станало, тъй като това не е било в доклада. След това съдиите са променили своя доклад и аз бях наказан."

"Мога да ви кажа и друго. Кой се е обадил, за да има извънредно събрание на Дисциплинарната комисия, за да бъда наказан срещу Литекс, но не мисля, че трябва да го правя", сподели още легендарният голмайстор на "сините".