Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев сподели след победата на тима с 2:0 над Чавдар Етрополе в първия мач от 1/8-финалите за Купата на България, че част от играчите на тима не заслужават да са в този състав.

„Хареса ми Етрополе, равностоен мач, малко късмет имахме, та вкарахме два гола, а и два изпуснаха да ни вкарат. Имат двама-трима интересни футболисти в Етрополе, с перспективи. Повече гледам нашите играчи, защото им даваме шанс. Стойчо Младенов дава шанс и на младите и на такива, които не са титуляри, но се вижда, че качествата им не са за ЦСКА. Няма да коментирам имена. Несериозни са тези неща за Каядо“, сподели Майкъла.

„Никой не можем да освободим от клуба, имат си договори. Да говорим футболни неща. Не знам как може да се настроиш ваканционно, след като имаш много сериозни мачове за Купата на България. Това са професионални футболисти, трябва да си вършат работата. С нищо не показват, че заслужават да са в този отбор.“

„Всички футболисти са си получили каквото трябва. Нека не говорим за заплати сега. Обърнете се към Венци Живков“, добави Георги Илиев.

„Ремонтните дейности на Армията вървят. Тази седмица чакаме средства, които трябва да го платят. Просто вече закъсняваме с 20 дни, но аз това не мога да го реша, защото не се занимавам с финансовите неща. ЦСКА има един собственик и един спонсор. Средствата идват от Титан“, завърши Илиев.