Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла заяви, че има клауза в договора на Миодраг Йешич, която позволява специалистът да бъде освободен от треньорския пост, ако не се докаже.

Майкъла добави, че наставникът трябва да се докаже на „Българска армия“ като всеки друг нов човек в клуба.

„Честно ако трябва да отговоря, за мен треньорите почти всичките са еднакви – тоест с труда си трябва да докажат, че имат място в ЦСКА. Играл съм с него, добър професионалист, не съм работил с него. Не мога да кажа дали ще пасне, ставал е шампион с ЦСКА. Но на 6-ия месец мога да го освободя. Колкото и да е добър, ако публиката не го приеме, няма да оцелее. Трябва да има и резултати, независимо колко добре работиш. Той трябва да се докаже. С всеки нов в ЦСКА се случва така. Колкото и проблеми да има и да е тежко в клуба, ЦСКА е име. От Ловеч няма да отидеш да играеш в Барселона, Манчестър Юнайтед, Астън Вила, Селтик, Манчестър Сити... От ЦСКА обаче може“, каза изпълнителният шеф на „армейците“.

„Селекцията в ЦСКА мисля, че не е завършила. Имаме нов треньор, той ще се запознава тепърва с играчите. Ако нещо му трябва или му липсва в структурата, ще се опитаме да напасваме. Може и да и вземем някой футболист. Но мисля, че имаме достатъчно добри футболисти, изграден отбор. Малко ни трябва“, допълни той.

„На вратарите нямаме треньор, той е дал три варианта. Нека си избере той. Ще уточним с Йешич по-късно днес“, каза още Майкъла.