Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла представи трите нови попълнения в отбора – Ивайло Чочев, Венцислав Василев и Марсеиньо. Той призна, че първите двама са били привлечени в клуба по желание на бившия вече наставник Стойчо Младенов.

Илиев допълни, че досега не е виждал третото попълнение – бразилеца Марсиньо, който е бил взет по препоръка на друг от скаутите на „армейците“.

Изпълнителният директор се обърна към новите с думите: „Добре дошли в ЦСКА, един шампионски отбор, те трябва да знаят, че освен първото място всичко друго за ЦСКА е загуба и неоправдаване на средствата.“

„Двамата футболисти са по предложение на Стойчо Младенов и Аспарух Никодимов. По тяхна препоръка са тук. За бразилеца никой от нас не го е гледал, той е по препоръка на един от другите скаути. Аз го виждам за първи път сега. Тепърва ще кара подготовката, ще видим неговите качества, дано пасне в отбора и се адаптира бързо в България. Да се чувства все едно е вкъщи, той трябва докаже, че има място в такъв отбор. Договорът на Марсиньо за година и половина“, заяви Майкъла.