След края на двубоя Литекс – ЦСКА част играчите на Стойчо Младенов изразиха мнението си относно съдийството по време на двубоя. Повечето от тях намекнаха за натиск на главния рефер по време на полувремето, но не пожелаха да кажат конкретни имена, както и да коментират случилото се.

Велизар Димитров: „Съдийството беше ненормално. Скачаха като диваци на пейката. Вината е ясна – който е бил тук на почивката знае какво стана. Не е моя работа да обяснявам, има камери. Играта не ни спореше, отделно тези отсъждания още повече ни пречупиха, второто полувреме започнахме добре, без никакъв фаул обаче последва червен картон на Тунчев и отново всичко рухна, след това и втори картон. Не знам как може да се играе - само Петре май не получи картон. За първи път виждам такова нещо.”

Александър Тунчев: „Имаше доста добри неща, но съдията просто провали мача. Според мен нямаше и съприкосновение. Том направи няколко крачки си падна, затова получих картон. На полувремето разбрахме накъде вървят нещата и си казахме, че трябва да сме по-внимателни.”

Тодор Янчев: „Мисля, че това дерби се развали. Не искам да коментирам съдията. Ако бяхме вкарали през първото полувреме, щяхме да имаме шанс. Играх за топката, за да я блокирам с крак – коментира ситуацията около изгонването си играчът на ЦСКА -Мачът можеше да се развие по друг начин. Много безсмислени картони. Аз нямах първи, но получих директен червен.”

Георги Чиликов: „Гледах отвън едно добро първо полувреме. Можехме да водим с 2 гола на почивката. Втората част вече с тези картони, нещата се промениха. За наш късмет вкарахме гол, който ни върна в мача. На всяко единоборство в центъра – жълт картон. Не можеш да направиш един шпагат дори. И на мен показа картон. Тук не знам мач да е минал нормално, дори и когато играх в Левски, беше същото нещо. Познавам съдиите, имам добро мнение за тях, но днес реферът беше много изнервен.

Йордан Тодоров: „Важното е, че не загубихме мача. Вкараха ни гол, но успяхме бързо да им върнем един. Няма да коментирам съдийството. Мога да поздравя моите колеги за себераздаването. Това е важна точка за нас.”