Старши треньорът на Вихрен Филип Филипов определи ЦСКА след загубата с 0:1 от „червените” в мача от последния есенен кръг на първенството, като най-добрият отбор в България.

„Бяхме предприели доста дефанзивен начин на игра, но с оглед на това срещу кого и къде играем е нормално, защото не можехме да загубим мача катастрофално. Имахме шанс да вкараме, но не съумяхме да отбележим. ЦСКА за мен е най-добрият отбор в България, който си гони мача до края и заслужено спечели”, каза на пресконференция Филип Филипов.

„След 10-о място отборите са сгъстени, мисля че имаме шанс да останем в А група и то доста големи. Имаме и футболистите, въпросът е, че трябва да направим селекция и добра подготовка. Все пак има още 15 мача. Значете обаче, че зимата е трудно да се намерят добри играчи. Моята идея е да намерим опитни и класни футболисти, които имат характер да вдигнат отбора. За мене, на нашия отбор му липсва характер”, добави наставникът на Вихрен.

„Съдиите не ги осъждам. Мачът трябва да се разглежда от футболна гледна точка, а не на пресконференциите да се говори за реферите. Съдийството и да го обсъждаме и да не го обсъждаме, вие сами знаете какво е”, каза още Филипов.