Консултантът в тима на Литекс Ферарио Спасов се оплака след равенството 2:2 като гост на Локомотив Пловдив от кадровите проблеми, които постоянно преследват оранжевите през този сезон.

„Не знам дали това, че стана добър мач ще повиши настроението ни, защото и двата тима се представиха в много добра светлина”, каза Феро.

„В четвъртък имахме тежък мач, постоянно имаме кадрови проблеми, но и в този състав момчетата направиха всичко възможно, за да спечелим. Когато и двата отбора искат толкова силно победата, обикновено се получава равен.

„2:2, положения пред двете врати, отлична публика и организация на мача. Мисля, че за постния футбол, който се предлага в България, това е достатъчно.”

„Двубоят с Дебрецен се отрази на днешната среща, Йеленкович и Том бяха контузени, нямахме никакви варианти в състава за промени в хода на мача.”

„Не е много приятно, когато си хвърлил толкова сили, за да спечелиш, да завършиш наравно. Настроението щеше да е по-различно, ако бяхме спечелили.”

„Парадоксално от трите български отбора в Лига Европа ние играхме най-силно в четвъртък, но си дойдохме с най-лош резултат.”

„Важното е контузените, да се върнат в строя и да имаме един оптимален състав за мача с Дебрецен. От шампионския отбор миналата година между 5 и 7 човека не могат да вземат участие в мачовете. Причините са различни, но положението е такова”, каза още Ферарио Спасов.