Треньорът на Локомотив Пловдив Христо Бонев не знаеше дали да е доволен или разочарован от домакинското 2:2 срещу Литекс.

„Всеки треньор на мое място би имал въпросителни дали да съжалява, че не победи Литекс или да се радва на точката” - каза Бонев - „Мисля, че Локомотив направи най-хубавия мач от началото на първенството през първото полувреме”.

„Имаше една слабост, която допускахме в защита при опазването на Нифлор, който много умно се изтегляше в центъра на терена и оттам дойдоха всичките ни проблеми. Нашите крайни защитници не можеха и първи да достигат до топката при корнер или статично положение.”

„С влизането на Крачунов на почивката всичко в защита бе обезпечено и това даде самочувствие и на хората в средата на терена. Не успяхме обаче да създадем чисто положение, с което да стигнем до победата.”

„Искам да поздравя момчетата, които трябва да разберат, че имат качества, имат потенциал и трябва да взимаме максимума точки в следващите мачове.”

„Много хубаво представяне на младия Пламен Крачунов. Мартин Кавдански е готов за игра и днес трябваше да е титуляр, но нашето разузнаване ни подсказа, че френският десен бек Джереми Родригес ще е по-подходящ да играе срещу младото ляво крило на Литекс”, коментира Зума след двубоя на Лаута.