Пълномощниците на бизнесмените Юлиян Инджов и Петър Манджуков – Милко Георгиев и Борислав Лазаров разпространиха днес обръщение до феновете на „червените“, с което информират за случващото се в клуба в последните няколко дни.

Според него днес Инджов и Манджуков трябва да вдигнат запора върху акциите на „Лира Инвестмънт“, което да даде възможност те да преминат в ръцете на Георгиев и Лазаров, както Александър Томов вече обеща. След като това се случи, в ЦСКА ще започне и одит, който да покаже реалното финансово състояние на клуба.

Ето цялото съобщение на Лазаров и Георгиев:

“Към 07.04.2015 очакваме акционерите Петър Манджуков и Юлиян Инджов да са вдигнали запора на акциите на “Лира Инвестмънт”, за да може “Лира Инвестмънт“ да ги прехвърли на излъчените фенове!

В същото време организираме среща с Александър Тодоров за уточняване на спешните плащания. Проведени са разговори с потенциални спонсори за осигуряване на средствата за лицензирането! 

От днес 07.04.2015 започваме одит в ПФК ЦСКА АД за резултатите, за които ще информираме своевременно феновете и цялата общност!”