„В ЦСКА има организационни проблеми, това е видно” - призна спортният директор на клуба Емил Костадинов - „ Имам уверението на ръководството, че до края на месеца всички проблеми ще бъдат изчистени. В други ден би трябвало отново да разполагаме с Българска армия поне за тренировки. Ситуацията със спирането на тока е много неприятна, но се случва, но не приляга тези проблеми да са в ЦСКА.”

„Вчера бях на разговор с футболистите и не усетих да има такива, които не искат да играят, заради неполучени пари. Те искат едно спокойствие, същото го искаме аз, треньорите и президентите, а това спокойствие зависи най-вече от шефовете на клуба, така е във всяка една организация, те трябва да внесат ред в клуба. Предал съм на собствениците разговора, който имах с футболистите. Те се съгласиха с това, което им предложих. Отсега нататък няма да имаме организационни проблеми”, каза още Емо Костадинов.

Относно изказването на Костадин Стоянов след мача със Славия, червеният шеф заяви:

„Несериозно е един футболист да коментира какво става в клуба. По този начин той де факто говори срещу ръководството, тъй като именно то е назначило Павел Дочев за треньор. Вчера му го казах това на Костадин Стоянов директно в очите, мисля, че разбра за какво става въпрос.”