От днес футболистите на Пирин Благоевград ще се готвят двуразово, като заниманията ще са сутрин от 10:00 и следобед от 14:30, съобщиха от клуба.

Днес към състава отново се присъедини Мирослав Ризов, който бе убеден от ръководството на клуба, че е силно нужен в тежката ситуация, в която се намира отбора.

Също днес на проби към отбора се присъедини и бразилски футболист, който ще изкара пробен период и ако бъде одобрен от старши треньора Костадин Ангелов ще подпише договор с клуба. Състезателят се казва Данило Араухо и е се е състезавал в тим от щата Сао Пауло.

Следобед с Пирин ще тренира още едно евентуално бъдещо ново попълнение, централен защитник. Футболистът се казва Георги Градевски и за последно е играл в Босна и Херцеговина, в първодивизионния НК Травник.

Тази седмица ще се изиграят и първите контроли на орлетата, като на 21-и е предвидена среща с Пирин Разлог, която най-вероятно ще се играе на базата в Рилци от 14:30, а на следващия ден ще се състои и проверка с Локомотив Пловдив, която ще е със същия начален час, а мястото ще бъде или стадион Христо Ботев или теренът в село Мурсалево.