Двама дебютанти попаднаха в групата на ЦСКА за гостуването на Черно море във Варна в неделя от 15:00 часа. Новите са Станко Йовчев и Владимир Бахъров, които заменят в състава на Милен Радуканов Мишел Платини и Джузепе Акуаро.

Платини се контузи срещу Видима и неговата травма е по-сериозна. Акуаро пък е с настинка и не тренира цяла седмица. Контузия в коляното има и другият италианец Фабрицио Грило, който също не пътува с отбора.

Новите лица в ЦСКА Йовчев и Бахъров до момента нямат официален дебют за армейците. Жълтата карта на нападателя Станко Йовчев пристигна миналата седмица и травмата на Платини го вкара в разширения състав. Владимир Бахъров пък играе като ляв бек или ляво крило.

Заради заболяването на Акуаро, ЦСКА на практика има едва двама централни бранители в лицето на Апостол Попов и Костадин Стоянов. Ако се наложи, на този пост може да играе и капитанът на Тодор Янчев, който през есента бе използван като защитник.

ЦСКА отново заминава за Варна с 19 футболисти.


Ето и групата на ЦСКА за гостуването на Черно море:

Иван Караджов, Благой Макенджиев, Иван Бандаловски, Костадин Стоянов, Петър Стоянов, Владимир Бахъров, Апостол Попов, Румен Трифонов, Тодор Янчев, Коста Янев, Маркиньос, Борис Галчев, Грегъри Нелсън, Спас Делев, Александър Тонев, Четин Садула, Емил Гъргоров, Станко Йовчев, Килиън Шеридън.