Спортно-техническият директор на Сливен Драголюб Симонович сподели след загубата с 2:4, че неговият тим е направил невъзможното в този мач - успял е да съживи мъртвеца ЦСКА. Запитан, дали е вариант за треньорския пост при „червените”, той уточни, че това са слухове и някой в медиите просто „се бъзика”.

„Ние бяхме сигурни, че ще спечелим мача. Успяхме да направим невъзможното - да съживим мъртвеца. Подарихме победата на ЦСКА. Лесни голове допускаме. ЦСКА дойде несигурен в себе си, но ние допуснахме грешки. Без да искаме съживихме мъртвеца. Не играхме толкова лошо, но след четвъртия гол всичко рухна”, сподели шефът на „воеводите”.

„Положението не е приятно, но не сме мъртви още, надяваме се някой във вторник да ни съживи и нас. Специално в това първенство всичко може да се случи. Ако играем добре, може да спечелим мача си с Черноморец. Опитвахме се да играем срещу ЦСКА, може би само в последните 30 минути отпаднахме, но в по-голяма част от първото полувреме контролирахме топката, но ЦСКА контролираше мача.”

„Малко сме загубили вяра в себе си. Ние с нашето поведение показахме на ЦСКА, че може да спечели мача. След изравняването им подарихме втория и третия гол”, добави още Дуци Симонович.