Главният мениджър на Сливен Драголюб Симонович, който протестира бурно за дузпа през първото полувреме на мача с Левски, бе далеч по-спокоен след края на срещата, дошъл при 1:1. Симонович подкрепи думите на президента Данчо Лечков и също заяви: „И аз мисля, че нямаше дузпа.”

„До 30-та минута играхме горе-долу както трябва. Но Левски малко подцени мача, след 80-та минута. Левски имаше положения да поведе с 2-3 гола, но не успя. Поздравявам моите футболисти, защото се раздадоха, но не играхме правилен футбол, както на мен ми се иска,” каза още Дуци.

„Парадоксално е, че ние първото полувреме играхме по-добре, а полувремето завърши 0:1. През второто Левски малко ни подцени, но ние заслужавахме да бъдем подценени,” продължи той.

Симонович отрече Сливен да е на карък на Левски: „Черна котка, ха… Последните два мача с Левски става така, че играем три-четири дни, след като те са играли в Лига Европа.”

„Аз се надявах мачът да се развие така, да издържим равностойно до 50-60 минута, и оттам да използваме, че те са изморени и психически не толкова силни. Левски беше идеален за нас, за да спечелим. Но с тези футболисти, които имаме, е добре, че не загубихме,” завърши Дуци Симонович.