Старши треньорът на Сливен Георги Дерменджиев сподели след равенството със Сливен 1:1, че тимът му е загубил две точки, отколко да е спечелил една.

„Можеше да вземем и нещо повече от този мач. Направихме един добър двубой. Искахме от нашите футбполисти да бъдат агресивни и в крайна сметка се получи. Допуснахме грешка при гола и така Левски успя да поведе. В голяма продължителност от мача успяхме да водим играта. Имаше няколко положения, в които, ако бяхме по-прецизни щяхме да спечелим”, заяви Дерменджиев.

„Искаше ми се трите точки да бъдат наши. Това не беше нашият най-добър мач този сезон. Имаше мачове, в които загубихме, но играхме много добре. Днес тактически обаче бяхме отлични. Искам да ви кажа, че днес имаше момчета, които за първи път играят срещу левски. Наистина Левски е лидер, но спокойно можеше да си вземем трите точки”, каза още наставникът на Сливен.

"Имахме добра представа за Левски. Искахме да ги изненадаме и се получи. Допуснахме много леко Дарко Тасевски да ни отбележи. След това продължихме да търсим гола и успяхме да вкараме. Лично аз не видях положението за дузпата. Аз като треньор на Сливен ми се иска да има, но не мога да кажа категорично."